Tekstforfatting

Når du frem med budskapet ditt?

Kvalitativt tekstinnhold er særdeles viktig for å fremstå som den profesjonelle organisasjonen du er og vekke tillit blant brukerne. Det er bevist at brukere som besøker nettsider med under middels godt tekstinnhold eller mye språklig feil – opplever hjemmesiden som mindre troverdig eller i verste fall useriøs.

Dette gjelder alt fra å benytte de rette ordene til å settte opp korrekt setningsoppbygning og avsnitt. For utenom å gi hele nettløsningen et løft, så generer også godt tekstinnhold bedre organiske søketreff i søkemotorer.

Hvorfor tekstforfatting?

Tekstforfatting er en tjeneste som stadig flere av våre kunder benytter seg av. Dette er fordi det både er tidkrevende og for mange er det også utfordrende å det til på en tilfredsstillende måte. Det blir rett og slett vanskelig å formidle hva bedriften faktisk står for. Dette er noe vi gjerne bistår med, da vi har tekstforfatter inhouse.

I mange tilfeller holder det med en innledende samtale og et dokument med notater for at tekstforfatter skal sette i gang med arbeidet. Ved større prosjekter, som krever mer innblikk i bedriftens daglige liv, sitter vi ofte ute hos kunde eller hos oss på en workshop.

Ta kontakt for å bli bedre på tekst

Jeg trenger hjelp med tekst