Digital markedsføring

Vi skaper digital verdi

Med effektive digitale verktøy hjelper vi deg med å videreutvikle din merkevare. Vi analyserer hva som fungerer, hvordan du kan treffe kundene bedre og gjøre det meste ut av kundekommunikasjonen – slik at du kan nå dine mål.

Tiltrekke og tilrettelegge for trafikk

For at både potensielle og eksisterende kunder enkelt skal finne frem til nettsiden din, jobber vi aktivt med Google AdWords, annonsering i sosiale medier og søkemotoroptimalisering (SEO). Med grundig webanalyse, A/B-testing og multivariate -testing får vi innblikk i hvordan kundene bruker nettsiden, slik at vi kan foreslå endringer og jobbe målrettet for å konvertere besøkende til betalende kunder.

 

Ivareta kundeforholdene

For at du skal kunne yte god service må du forstå kundenes behov og ønsker, og den beste måten å finne ut hva de vil ha, er å spørre. Vi hjelper deg med tilgjengelighet og engasjement i sosiale medier slik at du får oversikt over kommunikasjon som er viktig for din bedrift, og kan nå ut til kundene med relevant innhold.

Spør oss om markedsføring

Med over 15 års erfaring så vet vi hva det har å si å være synlig i markedet. Med oss på laget kan vi være et viktig brikke for å få deg synlig i ditt marked og område.

Kom i gang